top of page

ANSIKTET BAKOM

Jag som driver GLM heter Tina Ibertsson och jag är legitimerad audionom, medicine doktor i audiologi, EMCC-certifierad föräldracoach (family-lab) och diplomerad mindfulnessinstrukör (mindfulnesscenter).  De senaste 20 åren har jag arbetat som pedagog och forskare vid Lunds Universitet där jag har specialiserat mig på barn med hörselnedsättningar och på det som jag kallar barnaudiologi ur ett helhetsperspektiv. 

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ANLITA MIG SOM FÖRELÄSARE, TA KONTAKT NEDAN:

tina.png

Tankarna på ett "GLM" har funnits med mig länge. Efter att jag och kollegor vid Lunds universitet genomförde ett projekt där vi intervjuade ungdomar med hörselnedsättning så bestämde jag mig för att låta "fröet börja gro". Dessa ungdomars egna berättelser om hur lite de själva, men också deras omgivning visste om hörselnedsättningen berörde mig. Likaså insikten av hur mycket energi dessa ungdomar dagligen la på att försöka hemlighålla sina hjälpmedel och sin hörselnedsättning.

 

Growing Listening Minds är mitt ”vidsidanomprojekt"som i allra högsta grad också är inspirerat av mitt eget liv som mamma till 4 barn. Min fyrklöver, och mina livscoacher som varje dag lär mig något nytt om mig själv

bottom of page