top of page
Kopia av Kopia av Kopia av GLM-kanalen.png

GROWING LISTENING MINDS FÖRÄLDRACOACHINGPROGRAM 

Missa inte att boka in en plats till 2024 års föräldracoachingprogram. Från och med den 1 april tar jag inte emot nya klienter igen förrän den 1  januari 2025.

Är du redo för en positiv förändring och satsa på att släppa taget om frustration och osäkerhet?

 

Growing Listening Minds föräldracoachingprogram syftar till att ge dig som är förälder till ett barn med hörselnedsättning vägledledning, stöd och pepp. 

Följande ingår:

 • Fem coachingsamtal online

 • Growing Listening Minds föräldracoachingbok 

 • Frivilligt medlemskap i Growing Listening Minds föräldracoachinggrupp

 • Din föräldraguide HAPPY

 • Prenumeration på GLM-kanalen

Alla våra samtal är självklart helt konfidentiella och sker, om inget annat avtalats, online. Vill du lära mer om vad det innebär kan du boka in ett kostnadsfritt startsamtal

 

Att inleda din resa mot förändring är ett stort steg och det är viktigt att det känns rätt för dig. Det går därför bra att boka ett kostnadsfritt startsamtal med mig. Detta startsamtal är en möjlighet för dig att dela med dig av din situation och att tydliggöra de områden där du önskar hjälp och stöttning.

.Du binder inte upp dig på att köpa någon av mina tjänster för att du bokar ett samtal. 

 

Growing Listening Minds är en privat verksamhet som inte inkluderas i det fria vårdvalet.

VAD KAN JAG SOM FÖRÄLDRACOACH GÖRA FÖR DIG?

Är du förälder till ett barn med hörselnedsättning och söker vägledning och stöd på er resa?

 

Som föräldracoach tror jag på dig och på din egen potential. Balansen mellan att möta barnets behov och att hantera vardagens krav kan ibland kännas överväldigande och leda till en ökad stressnivå. Jag tror att du har svaren inom dig, men att du i perioder kan behöva hjälp att hitta dem.

 

Vi alla, oavsett hur starka och självständiga vi är, kan gynnas av att ibland ha någon vid vår sida som agerar som ett stöd. Ibland krävs det helt enkelt en annan människas närvaro för att lyfta oss, lyssna på oss och ställa de rätta frågorna som hjälper oss att få klarhet och insikt.

 

Genom lugnande och stöttande samtal kommer vi tillsammans att utforska och förstå de utmaningar du står inför som förälder. Målet är att stötta och stärka din tilltro till dig själv genom att identifiera och bygga på dina styrkor. På så vis har du möjlighet att skapa en balanserad tillvaro med harmoni och välbefinnande, både för dig och ditt barn.

onlinecoaching hemma på tider som passar dig

JAG VILL BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT STARTSAMTAL

HUR GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR?

Du kommer att omdirigeras till PAYPAL. Där kan du välja att antingen betala via PAYPAL eller med ditt BANK/KREDITKORT. Du behöver alltså inte logga in/registrera dig på PAYPAL för att kunna handla.

Mest prisvärt

Föräldracoachingpaket

2 900 kr

2 900

Är du redo för en positiv förändring, och att släppa taget om frustration och osäkerhet?

Giltigt tills det avslutas

  5 coachingsamtal
  Föräldracoachingbok
  Frivilligt medlemskap i föräldracoachinggruppen
  Din föräldraguide HAPPY
  Fri åtkomst till GLM-kanalen

TESTIMONIALS

bottom of page