top of page

lör 09 nov.

|

Lund

Hörselprogrammet HAPPY

Är du förälder eller mor-/farförälder och söker mer kunskap, uppmuntran och inspiration? Vill du få möjlighet att träffa andra föräldrar? Vill du lära av föräldrar som kommit lite längre på sin hörselresa?

Hörselprogrammet HAPPY
Hörselprogrammet HAPPY

Tid och plats

Senast tillgängliga datum

09 nov. 2024 09:30 – 12:00

Lund, Lund, Sverige

Förälder med hörselnedsättning

  • Är du förälder eller mor-/farförälder och söker mer kunskap, stöd och inspiration?
  • Vill du få möjlighet att träffa andra föräldrar?
  • Vill du lära av andras föräldrar som kommit längre på sin hörselresa?

Hörselprogrammet HAPPY är utvecklat och lett av Tina Ibertsson, grundare av Growing Listening Minds.

Det är ett hybridprogram där vi under sex veckor varvar föreläsningar, diskussioner, inbjudna gäster och praktiska övningar. Mellan träffarna i Lund, träff 1 och 3, håller vi kontakten genom en onlineträff och flera engagerande övningar och filmer.

Mentorerna, som är föräldrar som har kommit lite längre på sin hörselresa, kommer att vara tillgängliga för att stötta dig genom hela programmet. Genom ett coachande förhållningssätt strävar vi efter att ge er verktygen ni behöver för att kunna stötta och stärka både ert barn och er själva  på bästa möjliga sätt.

Kursens syfte

Kursen syftar tilll att stärka föräldrar och ge dem nödvändig information, kunskap och uppmuntran. Genom att delta i HAPPY blir du en del av en stöttande gemenskap av föräldrar och mor-/farföräldrar. Här kan du dela dina upplevelser, få värdefulla insikter och bygga nätverk som kan vara till hjälp under hela resan.

Kursdagar:

Vi ses varannan lördag Lund i med start den 9 november. Övriga kursdagar är den 23 november (online) och 7 december kl 9.30-12.00 (Lund).

Du anmäler dig till hörselprogrammet genom att trycka här nedan.

Pris för hela programmet 999kr/person

Varje betalande deltagare får ta med sig en gäst gratis

Dela detta evenemang

bottom of page